Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Powiększanie penisa

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
star1111

Powiększanie penisa

Post autor: star1111 » czw cze 16, 2022 7:27 am

Co myslicie o pompkach i tego typu wynalazkach? Czy Waszym zdaniem da się tym powiekszyć penisa ale na stałe?

Karpatia

Post autor: Karpatia » czw cze 16, 2022 11:46 am

Pompka jest dobra pod jednym względem, Tylko jeśli bierzesz tabletki i stosujesz ją wspomagająco przy tych właśnie tabletkach. Jeśli nie będzie farmakologii skutecznym i sprawdzonym srodkiem to efekt będzie bardzo krótki. Możesz coś widzieć od razu po zastosowaniu ale na dłuzej raczej nie.

star1111

Post autor: star1111 » pt cze 17, 2022 8:59 am

No właśnie, ale pytanie jak wybrać takie środki ;/ Bo trochę się tego reklamuje i sam widziałem ale jak odsiać te mniej skuteczne od tych bardziej skutecznych?

Karpatia

Post autor: Karpatia » pt cze 17, 2022 12:47 pm

Było już pisane na tym forum o tym wiele razy. Dwa najskuteczniejsze środki ( i tym samym zawierające w sobie największe dawki L argininy , która to razem z innymi substancjami najlepiej wpływa na powiększenie ciał jamistych w penisie) to penilarge oraz penis complete. Penis complete nie brałem, ale opinii pozytywnych mają bardzo dużo. Przeszedłem natomiast kurację penilarge i efekt był chociaż się tego nie spodziewałem. Był i to ważne, a w przypadku pompki efektu nie widziałem.

star1111

Post autor: star1111 » pn cze 20, 2022 10:12 am

Trzeba mieć na to receptę?

Karpatia

Post autor: Karpatia » pn cze 20, 2022 11:42 am

Nie jest potrzebna. Możesz zamówić w sklepach internetowych chociaż proponowałbym kupić sobie od razu cała kurację. Nie ma najmniejszego sensu kupować sobie jednego opakowania tabletek bo na efekt trzeba trochę poczekać (tak z 2-3 miesiące)

ODPOWIEDZ