Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

transmisja z pracy np: biura

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
tomas1985su

transmisja z pracy np: biura

Post autor: tomas1985su » wt lis 23, 2021 11:23 am

co myslicie o transmisji z biura? podczas pracy, kiedy do biura wchodza inni pracownicy albo ludzie z zewnatrz? wszystko bez twarzy od klatki albo pasa w dół? dzwiek wyciszony? a kiedy bedzie wiecej luzu to mozna pofantazjowac i spelnic conieco od widzów

Roxando

Post autor: Roxando » sob lis 27, 2021 1:29 am

W zaleznosci jak bylby temat poprowadzony, podejrzewam, ze spotkalo by sie to z milym przyjeciem, zwlaszcza ze mowa tutaj o pewnym podniecajacym ryzyku, osobiscie bym poogladal

tomas1985su

Post autor: tomas1985su » wt mar 01, 2022 2:00 pm

Roxando pisze:
sob lis 27, 2021 1:29 am
W zaleznosci jak bylby temat poprowadzony, podejrzewam, ze spotkalo by sie to z milym przyjeciem, zwlaszcza ze mowa tutaj o pewnym podniecajacym ryzyku, osobiscie bym poogladal
wiec jak chetna?

Awatar użytkownika
Akademia_Uwodzenia

Post autor: Akademia_Uwodzenia » pt mar 04, 2022 10:49 am

ryzykowne, ale podniecające, jak to Roxando powiedział ;)
choć wymaga bardzo specyficznych warunków, może dlatego nie widujemy często tego typu transmisji (ja widziałam chyba jedną)

tomas1985su

Post autor: tomas1985su » pn mar 28, 2022 1:16 pm

Akademia_Uwodzenia pisze:
pt mar 04, 2022 10:49 am
ryzykowne, ale podniecające, jak to Roxando powiedział ;)
choć wymaga bardzo specyficznych warunków, może dlatego nie widujemy często tego typu transmisji (ja widziałam chyba jedną)
musisz mnie czesciej odwiedzac ja z biura transmituje czesto zazwyczaj w ciuszkach ale wiesz jakie to podniecajace ze w kazej chwili moze ktos wejsc z dolu i isc prosto do mojego biura na pietrze ;)

ODPOWIEDZ