Ostrzegłem dziewczyne, że wykorzystują jej fotki - ban na koncie z kilkoma tysiącami żetonów
-
Ostrzegłem dziewczyne, że wykorzystują jej fotki - ban na koncie z kilkoma tysiącami żetonów
Dzisiaj jednej z dziewczyn (Mirabelka) napisałem, że na konkurencyjnym portalu wykorzystują jej fotki i dostałem za to bana na koncie, gdzie miałem wszystkie żetony. Ponad 1100. Za to, że ostrzegłem dziewczyne, że kradn jej wierunek z SHU. Brawo administracjio, róbcie tak dalej.
-
Jeśli podałeś link do tej strony (czy to w wiadomości prywatnej bądź na czacie ogólnym/priwie) zadziałał automat i dostałeś ban prawdopodobnie (za podanie choćby nazwy portalu na czacie ogólnym można wylecieć z transmisji lub np. link do YT z utworem).brownking2 pisze: ↑sob gru 19, 2020 10:44 pmDzisiaj jednej z dziewczyn (Mirabelka) napisałem, że na konkurencyjnym portalu wykorzystują jej fotki i dostałem za to bana na koncie, gdzie miałem wszystkie żetony. Ponad 1100. Za to, że ostrzegłem dziewczyne, że kradn jej wierunek z SHU. Brawo administracjio, róbcie tak dalej.
Pisz na bok@showup.tv lub przez formularz kontaktowy.
Pozdrawiam.