Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Art. 190 kodeksu karnego

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
PatFenis

Art. 190 kodeksu karnego

Post autor: PatFenis » śr wrz 02, 2020 12:39 pm

Mam pytanie do transmitujących dziewczyn. Czy zdarzyło się, że na privie jakiś widz groził którejś śmiercią? I jakie są metody na zneutralizowanie takiego psychola?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt wrz 04, 2020 9:50 pm

PatFenis pisze:
śr wrz 02, 2020 12:39 pm
Mam pytanie do transmitujących dziewczyn. Czy zdarzyło się, że na privie jakiś widz groził którejś śmiercią? I jakie są metody na zneutralizowanie takiego psychola?
zbanowanie ?
kontakt z administracją ?
olać?
wykpić?

Pamiętajmy, że tego typu odzywki są raczej dziełem zupełnie niegroźnych, bo głupich gimbusów.
Nieletni, np ma 12-13 lat, więc i tak mu nic nie zrobią, nawet gdyby go namierzyli.

Prawdziwy, niebezpieczny psychopata-morderca, nie będzie szukał ofiary przez internet, a na pewno nie będzie jej groził śmiercią, gdyby faktycznie zamierzał.
Jeśli jest na tyle cwany, żeby faktycznie być niebezpiecznym, to wie, że w necie zostawia ślady po których łatwo go namierzyć i jego pierwsza ofiara byłaby też ostatnią.
Taki będzie szukał obcej ofiary z dala od miejsca zamieszkania, w ustronnym miejscu - np. dziewczyny uprawiającej jogging w lesie czy na jakimś pustkowiu przy drodze, zaciągnie w krzaki, zapakuje do samochodu i zrobi swoje. Nie ma świadków, kamer, nikt nic nie usłyszy.

Nie obawiałbym się tutaj grożących patałachów - ani nie wiedzą gdzie mieszka dziewczyna, a po groźbie ryzykują odwiedziny policji.
Stawiam, że w 99% są to bardzo młodzi tępi gówniarze . Wiedzą, że mogą sobie pozwolić, bo internet jest w domu na babcię, a w razie czego zwalą, że kolega coś tam włączył i się wygłupiał...
Ewentualnie czasem może być jakiś wariat, ale nie groźny, tylko gada i nie zamierza realizować . Ma papiery wariackie, więc jemu też nic nie zrobią.

ODPOWIEDZ