Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Usunięte konto

O wszystkim i o niczym.
_DrQuinn_

Re: Usunięte konto

Post autor: _DrQuinn_ » ndz mar 22, 2020 9:15 am

Un_Chien_Andalou pisze:
ndz mar 22, 2020 8:33 am
dosłownie 2 tyg temu zrobilam sobie transmisję w robocie w czasie przerwy
pamiętam tą transmisję. liczę na to, że sprawa się wyjaśni i że zostaniesz na SU.

Cieszę się, że pamiętasz :) też mam nadzieję, że jeszcze będę mogła zostać.

Un_Chien_Andalou

Post autor: Un_Chien_Andalou » wt mar 24, 2020 3:57 pm

_DrQuinn_ pisze:
ndz mar 22, 2020 9:15 am
Un_Chien_Andalou pisze:
ndz mar 22, 2020 8:33 am
dosłownie 2 tyg temu zrobilam sobie transmisję w robocie w czasie przerwy
pamiętam tą transmisję. liczę na to, że sprawa się wyjaśni i że zostaniesz na SU.

Cieszę się, że pamiętasz :) też mam nadzieję, że jeszcze będę mogła zostać.
Standardy obsługi klienta jak w Bangladeszu. Piętnaście lat w Unii i cały czas trzydzieści lat za Europą. Ciekawe czy wynika to z podejścia, czy jest zamierzone.

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » wt mar 24, 2020 6:05 pm

Otrzymałam odpowiedź już, chyba mieli dość moich wiadomości.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr mar 25, 2020 2:39 pm

_DrQuinn_ pisze:
wt mar 24, 2020 6:05 pm
Otrzymałam odpowiedź już, chyba mieli dość moich wiadomości.
To opowiedz co się stało - intryguje mnie - Kosmici uprowadzili konto i przeprowadzali na nim eksperymenty medyczne ? ;)

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » śr mar 25, 2020 2:48 pm

Teoretycznie tego nie wie nikt, jest dużo spekulacji, ale panowie Administratorzy zachowali się bardzo w porządku i przeleją mi żetony na nowe konto, bo konto zostało usunięte wraz z nimi. Nikt sobie nie przelał ich.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr mar 25, 2020 4:36 pm

_DrQuinn_ pisze:
pt mar 20, 2020 6:36 am
Nie, nie wchodziłam w żadne ustawienia. Miałam jeszcze 2 konta i również je usunięto. Czekam jeszcze na maila co odpiszą, bo nikt tam mi nie chce/ nie potrafi pomóc. Odpowiedzi na odczepne. Ot tak po prostu zniknęły sobie konta z żetonami i to nie małą ilością. Włamać się też nie mógł nikt, bo jestem dyskretna. Ani maili ani haseł nie znał nikt.
Czytam to i nie jest to możliwe
Stracić konta żetony. Ale wchodząc na swoją pocztę limki kurierskie lub już dotyczące mody bielizny itd lub nie muszą to być tej profesji bo był program na tvn turbo program złodziej gdzie zrobili bardzo podobnie ukryty plik w załączniki kobieta otwarła to dało hakerowi wgląd na cały system przeglądarki hasła itd. Zaleca się nie otwierać poczty nie wiadomego pochodzenia. Policja apeluje o rozsądek i rozwagę nad tego typu korespondencja elektroniczna. Zaczyna się od reklam przekieruje kogoś na stronę i nawet nie wie że to psedo strony linki itd. Co należy robić po pierwsze nie wchodzimy na pocztę jeśli nic nie kupowaliśmy i nie czekamy na kuriera. Po drugie adbloka plus chrome jeśli mamy przeglądarke chrome zatrzyma reklamy. Po trzecie jest to kradzież internetowa i możemy sprawę zgłosić policji internetowej każda komenda w Polsce ma taką policję co walczy z takimi przypadkami.

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » śr mar 25, 2020 4:48 pm

Mój drogi nie wchodzę w żadne linki, wiem czym to grozi...

ODPOWIEDZ