Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Usunięte konto

O wszystkim i o niczym.
_DrQuinn_

Re: Usunięte konto

Post autor: _DrQuinn_ » pt mar 20, 2020 10:58 pm

Gdybym tylko mogła wstawiłabym screeny mojej korespondencji, która jest naprawdę kulturalna z mojej strony. Nie jestem trollem, chce korzystać z serwisu jak do tej pory. Czy nazwa zabroniona? Hm powinnam dostać informację już przy rejestracji. Moje pozostałe 2 konta miały normalne nazwy i też przepadły. Zapytałam co się stało z moim kontem, czy mogę je odzyskać, jaka była przyczyna usunięcia. Czekam na odpowiedź Gdybym złamała regulamin dostałabym bana. Tak mi się wydaje. Np szkoda, bo jednak żetony zarobiłam uczciwie.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob mar 21, 2020 12:55 am

Gdy się dowiesz, napisz co się stało, bo faktycznie dziwna historia.
Podejrzewam, że albo jakaś pomyłka. Admin coś tam chciał skasować innego i przez pomyłkę twoje skasował. Albo puścili jakiś program wyłapujący zabronione nazwy gdzie DrQuinn było zawarte jako tytuł serialu i pokasowali konta naruszające regulamin (o ile jest taki punkt w regulaminie), albo ktoś dostał się do twojego konta (przechwycił hasło, kolega znalazł zapisane na papierze, wydedukował bo było banalnie proste w stylu 12345). Tak czy srak, powinni szybko udzielić odpowiedzi, tylko może trzeba dać im jakiś tydzień czasu. Trudno liczyć, że odpowiedzą natychmiast.

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » sob mar 21, 2020 8:52 am

Haseł nigdy nie zapisuje na kartce. Nikt kompletnie nie wie, że mam tu konto. Na każdym miałam inne hasło. A jest ono mniej więcej tak trudne do rozszyfrowania jak kody do GTA plus ciąg znaków, cyfr i liter. Z tą nazwą to hmm...pierwsze konto, które zostało usunięte to YesDaddyYes, potem xsistersx a rano już DrQuinn nie było...kont nie odzyskam już ani żetonów, skoro w bazie nie istnieją już, ale chce wiedzieć dlaczego tak się stało jaki mógł być tego powód. Dam znać. Na razie czekam 2 dzień na odpowiedź i cisza. Wcześniej odpisali po kilku godzinach. Poczekam, nie wierzę że tylko jeden admin odpisuje.może trafi mi się w końcu ktoś, kto będzie znał przyczynę. Dzięki za wsparcie.

asf89

Post autor: asf89 » sob mar 21, 2020 1:46 pm

Może nie logowałaś się na konto zbyt długo?

Z regulaminu:

XVI. WYPOWIEDZENIE UMOWY.
(...)
5. Niezależnie od powyższych postanowień umowa między Wykonawcą lub Użytkownikiem a Administratorem wygasa, jeśli dany Wykonawca lub Użytkownik nie logował się do Serwisu przez kolejnych 730 dni. Nie wypłacone lub zużyte do tej pory kwoty wyrażone w żetonach ulegają zniwelowaniu bez ekwiwalentu z tego tytułu na rzecz Wykonawcy lub Użytkownika.

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » sob mar 21, 2020 3:02 pm

Logowałam się regularnie, codziennie, więc to nie jest to...wieczorem konta były, rano ani jednego...jestem tu dopiero od pół roku, więc 730 dni nie minęło nawet :p naprodukowałam się za darmo tylko...

asf89

Post autor: asf89 » sob mar 21, 2020 3:43 pm

Tak tylko mi przyszło do głowy, bo napisałaś, że trzymałaś te żetony tutaj na czarną godzinę.

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » sob mar 21, 2020 4:54 pm

No rozumiem...dosłownie 2 tyg temu zrobilam sobie transmisję w robocie w czasie przerwy, ale myślę poczekam na gorszy czas, bo zaraz przewale hajs na durnoty. A tu pandemia, papieru braknie, maseczki w szpitalu na własny koszt musimy mieć, spirytusu brak, pierś z kurczaka po 28 za kg...No i dupa 😁

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 22, 2020 7:52 am

_DrQuinn_ pisze:
sob mar 21, 2020 4:54 pm
No rozumiem...dosłownie 2 tyg temu zrobilam sobie transmisję w robocie w czasie przerwy, ale myślę poczekam na gorszy czas, bo zaraz przewale hajs na durnoty. A tu pandemia, papieru braknie, maseczki w szpitalu na własny koszt musimy mieć, spirytusu brak, pierś z kurczaka po 28 za kg...No i dupa 😁
Skoro straciłaś żetony, piersi kupuj w Tesco po 11zł/kg.
W biedronce bywają nawet taniej, po 10 zł :)

Un_Chien_Andalou

Post autor: Un_Chien_Andalou » ndz mar 22, 2020 8:33 am

dosłownie 2 tyg temu zrobilam sobie transmisję w robocie w czasie przerwy
pamiętam tą transmisję. liczę na to, że sprawa się wyjaśni i że zostaniesz na SU.

_DrQuinn_

Post autor: _DrQuinn_ » ndz mar 22, 2020 9:14 am

Drogi LandLordzie dziękuję za informację o promocjach. Na pewno skorzystam :)

ODPOWIEDZ