Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Podaruj transmitujacemu żetony aby móc pisać....

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
supead432

Podaruj transmitujacemu żetony aby móc pisać....

Post autor: supead432 » śr lut 26, 2020 7:40 am

Co to za chory pomysł. Niedługo trzeba będzie kupić żetony by móc zalogować się.
Nie wchodzę więcej na Showup nie ma sensu szkoda nerwów. Aby popisać z transmitującym trzeba za każdym razem darować mu żetony - A kto mi podaruje?..... 8-)

asf89

Post autor: asf89 » śr lut 26, 2020 8:29 pm

Od początku istnienia SU tak było, że jak na transmisji jest więcej niż bodajże 40 czy 50 osób, to trzeba dać napiwek albo regularnie doładowywać konto, żeby móc pisać. Z mojego odświadczenia, działa to dość dobrze, bo odstrasza z portalu erotomanów gawędziarzy którzy potrafią siedzieć godzinami i pierdolić głupoty na publicznym, szkoda mi tylko tych dziewczyn które nie mają wystarczająco dużej publiki, żeby ta funkacja im się włączyła.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob lut 29, 2020 3:54 pm

asf89 pisze:
śr lut 26, 2020 8:29 pm
Od początku istnienia SU tak było, że jak na transmisji jest więcej niż bodajże 40 czy 50 osób, to trzeba dać napiwek albo regularnie doładowywać konto, żeby móc pisać. Z mojego odświadczenia, działa to dość dobrze, bo odstrasza z portalu erotomanów gawędziarzy którzy potrafią siedzieć godzinami i pierdolić głupoty na publicznym, szkoda mi tylko tych dziewczyn które nie mają wystarczająco dużej publiki, żeby ta funkacja im się włączyła.
Moim zdaniem gawędziarstwo złe nie jest. Ja tam lubię sobie z kimś pogadać na transmisji, nawet jeśli ta osoba mi nie sypie, bo o wiele fajniej się świeci dupą do ekranu jak jest komu odpowiedzieć, niż jak na chacie ciiisza, bo blokuje pisanie, a ci, co rzucają, pisać nie chcą :x
Takich, co pierdolą głupoty i irytują zawsze można potraktować kickiem.

asf89

Post autor: asf89 » sob lut 29, 2020 6:34 pm

Desiderium19 pisze:
sob lut 29, 2020 3:54 pm
asf89 pisze:
śr lut 26, 2020 8:29 pm
Moim zdaniem gawędziarstwo złe nie jest. Ja tam lubię sobie z kimś pogadać na transmisji, nawet jeśli ta osoba mi nie sypie, bo o wiele fajniej się świeci dupą do ekranu jak jest komu odpowiedzieć, niż jak na chacie ciiisza, bo blokuje pisanie, a ci, co rzucają, pisać nie chcą :x
Takich, co pierdolą głupoty i irytują zawsze można potraktować kickiem.
Zwykł gawędziarstwo nie jest złe, ale jak masz większą ilość osób to szansa na to, że są wśród nich "nawracacze" albo erotomani którzy siedzą i ślinią się do ekranu jak tylko zobaczą kawałek skóry też się zwiększa, a jednocześnie to są takie typy oglądających, którzy przeważnie wydają mniej na SU, więc jak publika się zwiększa to system ich automatycznie wycina z czatu.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 01, 2020 11:32 pm

Ten system z blokowaniem "darmozjadów" nie jest taki zły.
Sam jestem "darmozjadem", bo trochę z przyczyn ideologicznych nigdy nie płaciłem za seks, więc gdy tutaj zawędrowałem, też nie kupiłem żetonów i często nie chcę przeszkadzać dziewczynom w pracy.
Może SU powinien pozwalać transmitującej ustawić indywidualnie poziom gadulstwa :
Jeśli nie chce gadać z darmozjadami, to nawet przy 5 oglądających mogłaby ich zblokować.
A jeśli innej zależy na większej interakcji z ludźmi, mogłaby podnieść poprzeczkę np do 300 oglądających.

Pamiętajmy, że jesteśmy na serwisie, którego podstawowym celem jest przynoszenie zysków.
Nic dziwnego, że właściciele tak to ustawili, żeby zmaksymalizować przychody i motywować użytkowników do wydawania $.

Jak głosi ludowe przysłowie, w życiu za darmo to tylko w gębę można dostać...

ODPOWIEDZ