Zarobki na SU
Zarobki na SU
Witam. Dziewczyna myśli poważnie o pokazywaniu się na su. Pytanie brzmi szczególnie do tych którzy już jakiś czas tutaj są, ile mniej więcej można zarobić? Wiadomo że ważny jest pomysł na siebie i sposób w jaki to robisz, ale tak ogólnie możecie rzucić jakąś kwotą miesięczną 

- Desiderium19
Myślę, że nie da się tego przewidzieć
Zależy od masy czynników. Od czasu, który tutaj spędzisz, od pomysłu na siebie i sposobu zarabiania, od tego, czy postawi na napiwki, privy, grupy. Od tego, czy dziewczyna odnajdzie się i znajdzie widzów, czy raczej będzie okupowała doły jako mało znana i niezbyt interesująca szara myszka. W końcu od samego jej wizerunku - figury, twarzy, tego, czy będzie chciała ją pokazywać, od doboru bielizny. W dużej mierze też od miesiąca i "szczęścia". Może być dzień, gdzie jej nie pójdzie, albo ktoś inny będzie "kradł widzów" i nie zarobi zbyt wiele. A innym razem w jeden wieczór wyciągnie 25-30k, bo takie historie też SU widziało i sama też widziałam, chociaż jestem kilka miesięcy. Najłatwiej to chyba spróbować, wyczuć, jak jej to będzie szło. Moim zdaniem też im dalej, tym łatwiej, bo nabiera się swobody, poczucia tego, co się może podobać, wpada się na coraz więcej pomysłów. Ja na przykład miałam całkiem okej start, potem przestój i znudzenie SU, a jak wróciłam zobaczyłam sumy, których się w życiu nie spodziewałam. Nie ma reguły