Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Opowiedz mi o tym, czego szukasz na ShowUpie!

O wszystkim i o niczym.
Awatar użytkownika
Desiderium19

Opowiedz mi o tym, czego szukasz na ShowUpie!

Post autor: Desiderium19 » czw paź 24, 2019 6:51 pm

Hej, znudzony wędrowcze! :D
Jestem tu nowa, badam grunt i dopiero poznaję su. Powiedz mi - czego najbardziej szukasz na tej stronie? Czego Ci brakuje, a tak bardzo chciał(a)byś to znaleźć? A może podzielisz się swoimi fantazjami, zarówno tymi, które udało się już spełnić, jak i tymi, które wciąż czekają na swój moment spełnienia? Pogadajmy o wszystkim, co niegrzeczne, poznajmy się poza kamerką... A może wyniknie z tego ciekawa znajomość? 8-)

Obczajam

Post autor: Obczajam » pt paź 25, 2019 12:07 am

To może zacznę... Tak szczerze to nie wiem sam czego tutaj szukam. Czasem popatrzę na piękne, nagie kobiece ciała i w sumie raczej tylko tyle. Nie liczę na rozmowę, a tym bardziej znajomość bo cele raczej są tutaj jasno określone. Większość kobiet się po prostu sprzedaje i nie szuka znajomości.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » pt paź 25, 2019 6:56 pm

Znajomość to może rzeczywiście duże słowo, chociaż w dobie powszechnych kontaktów wirtualnych... czy ja wiem, czy to takie nadużycie :P Masz złe zdanie o dziewczynach, które się tu pokazują?

Obczajam

Post autor: Obczajam » pt paź 25, 2019 11:51 pm

Desiderium19 pisze:
pt paź 25, 2019 6:56 pm
Znajomość to może rzeczywiście duże słowo, chociaż w dobie powszechnych kontaktów wirtualnych... czy ja wiem, czy to takie nadużycie :P Masz złe zdanie o dziewczynach, które się tu pokazują?
Nie mam złego zdania. Staram się zazwyczaj nie oceniać ludzi. Przynajmniej na początku ;) wirtualny kontakt nie jest zły, zależy też czego się oczekuje i na co się liczy. Ja nie liczę na nic i niczego też nie oczekuję. Posiadanie narzeczonej ogranicza, ale z drugiej strony człowiek ma dziwne fantazje w głowie...

cichy_podgladacz

Post autor: cichy_podgladacz » ndz paź 27, 2019 1:00 pm

Niektorzy tutaj szukaja milosci i zyciowej partnerki

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » ndz paź 27, 2019 6:09 pm

Ja tam szukam Piwoo jak większość camwhores:)Zgadnijcie dlaczego :)

cannabisLDZ

Post autor: cannabisLDZ » pn paź 28, 2019 8:46 pm

Jak kolega napisał, posiadanie narzeczonej ogranicza Nas, mężczyzn, w naturze mamy zdobywanie, pojawiają się fantazje, moją tak naprawdę jest właśnie posiadać koleżankę, która chce dobrej zabawy, rozmowy na luźne tematy, oddać się uniesieniu przez kamerkę, mnie to w pewnym momencie po prostu zaczęło kręcić, nie mogę zdobywać w rzeczywistości to szukam w wirtualu. Taka odskocznia, tematu i tak wystarczy dla każdej A fizycznie jednak nie zdradzam, w sumie psychicznie też nie? Chyba, że zaczynam myśleć o drugiej osobie poza portalem ale to się jeszcze nie zdarzyło. Próbowałem nakłonić też narzeczoną by zrobić wspólnie trans ale ma pewne obawy jeśli chodzi o prywatność. Serdecznie pozdrawiam i fajny temat. Ludzie bawmy się, nie zawsze musi się to wiązać z finansami..
Buziaki i pozdrowienia z Łodzi 😈

Barcelona90

Post autor: Barcelona90 » pt lis 08, 2019 5:25 pm

A ja lubię sobie pofantazjować, poświntuszyć w prywatnych wiadomościach na przykład :D Najlepiej jak dziewczyna ma ładne usta i duży, naturalny biust ;)

LadyPaula_00

Post autor: LadyPaula_00 » wt lis 12, 2019 2:47 am

Barcelona90 pisze:
pt lis 08, 2019 5:25 pm
A ja lubię sobie pofantazjować, poświntuszyć w prywatnych wiadomościach na przykład :D Najlepiej jak dziewczyna ma ładne usta i duży, naturalny biust ;)
Ja chętnie pofantazjuję. 😈

Alemisiechce82

Post autor: Alemisiechce82 » wt lis 12, 2019 5:33 am

Fajna odskocznia w tych czasach, można się wyłączyć od problemów dnia codziennego.

ODPOWIEDZ