Masturbacja
-
PiotriMagda
Masturbacja
Hej dziewczyny tu Magda. Chciałabym się was zapytać jak robicie sobie dobrze w miejscach publicznych np. Autobus, pociąg? Ja dużo jeżdżę i czasami mam taką ochotę ale mam wrażenie że wszyscy się patrzą. Macie jakieś sprawdzone metody?
-
Martyna_a21
Hej Magda! Ja w takich miejscach najczęściej korzystam z lusha. Jest stosunkowo dyskretny, daje dużo przyjemności, można sobie klikać na telefonie i nikt nie wie co tobisz. Polecam ;)
-
Andrzej87anal
uwielbiam masturbować się przez kilkanaście godzin bez przerwy doprowadzam się do wielokrotnych orgazmów wykonuję cudowne pozycje erotyczne tak bym mógł się zadowolić wrzeszczę z rozkoszy penetrując moje dupsko wkładając sobie reke w odbyt oraz wkladam sobie w tyłeczek trzy wibratory i mocno głęboko jak najszybciej najmocniej rozszerzam sobie dupsko analnie doświadczam orgazmów juz od 26 lat również mam długiego penisa i bez problemu wkladam go sobie do mojej buzi aż do połowy i oblizując sobie kutasa trzymam go w ustach i spuszczam sie sobie do buzi w ciągu nocy kilkanaście razy robie sobie loda obciągam sobie i za każdym razem spuszczając sobie w usta moją sperme polykam każdą kropelkę i mam całą twarz w spermie. z rozkoszą bede sie masturbował na kamerce