Rekord w bzykaniu
Rekord w bzykaniu
Witam, bijemy rekord w bzykaniu - 24h. Zapraszamy do kibicowania - nadajemy przez 24 godziny.
- oko_rozwarte_szeroko
Była wielka pompa
- szumne zapowiedzi,
a wyszło jak zwykle
- klapa przy gawiedzi.
- szumne zapowiedzi,
a wyszło jak zwykle
- klapa przy gawiedzi.
-
Czyli co, rekordu rozumiem nie było. Ale chociaż penetracja nastąpiła?
- oko_rozwarte_szeroko
Trudno stwierdzić, wszystko odbywało się w tempie jednostajnym, pod przykryciem, bezgłośnie i wyglądało jak zapętlony film.
Cała transmisja trwała może dwie godziny, nie pamiętam już dokładnie i była świetnym pretekstem do prowadzenia rozmów oraz monologów na czacie.
Cała transmisja trwała może dwie godziny, nie pamiętam już dokładnie i była świetnym pretekstem do prowadzenia rozmów oraz monologów na czacie.
- oko_rozwarte_szeroko
Fakt, jak i nie ma takiego dobrego, którego nie dałoby się spartolić. Zupełnie to bez związku, ale fajnie brzmi (pomimo braku rymiku), co nie?
-
Jak byłem mały to dwa ruchy i worek suchy
Jak trochę podrosłem to poznałem nimfomankę i to nie było takie zajebiste jak się wydaje
przez 3 miesiące nie mogłem się jej pozbyć
bzykanie na okrągło, przed pracą, po pracy, za dnia i w nocy, normalnie spała z chujem w buzi i dłonią w cipie.
nie do zajechania ale nadeszła noc po której uciekła
rekord; 15 godzin, wibrator po sąsiedzku za ścianką wiercił, odrobina coco, 11 extazy, 7 razy trysnęła i grzecznie zatankowana usnęła.
To była ostatnia noc
Nigdy więcej nimfy no chyba że na dobę
Jak trochę podrosłem to poznałem nimfomankę i to nie było takie zajebiste jak się wydaje
przez 3 miesiące nie mogłem się jej pozbyć
bzykanie na okrągło, przed pracą, po pracy, za dnia i w nocy, normalnie spała z chujem w buzi i dłonią w cipie.
nie do zajechania ale nadeszła noc po której uciekła
rekord; 15 godzin, wibrator po sąsiedzku za ścianką wiercił, odrobina coco, 11 extazy, 7 razy trysnęła i grzecznie zatankowana usnęła.
To była ostatnia noc
Nigdy więcej nimfy no chyba że na dobę